Bolhairtás Budapesten és vidéken                                                                                                                                                                                        Bolhairtás elérhetősége

 Bolhairtást  Budapest és vidék

bolhairtás

Tel: 20 2374592

                              Bolhairtást az alábbi területeken, településeken végeztünk.

      Bolhairtás  Budapesten:  Bolhák előfordulási helye az elhanyagolt bérházak pincéi ahol gyakran  fordulnak meg kóbor állatok. A pince poros padozata  kiváló szaporodási feltételeket biztosítanak a bolhák számára. Tapasztalatunk szerint patkányirtás után gyakran szaporodnak el a bolhák a pincékben. A gazdaállat elpusztulását követően elhagyják a tetemet és keresik a vérszívás lehetőségét.

Bolhairtást végeztünk vidéken is az alábbi településeken: Érd, Budakeszi, Diósd, Tárnok, Szolnok, Vác, Székesfehérvár, Tárnok, Martonvásár, Halásztelek, Budaörs, Százhalombatta,  Maglód, Vecsés, Biatorbágy, Alsónémedi, Kecskemét, Balaton.

Ezekben a városokban főként állattartó telepeken végeztünk bolhairtást. Panelépítésű házak pincéjében is gyakran dolgoztak bolhairtó szakembereink. Ugyanakkor rendeltek bolhairtást színházban, mozikban, pályaudvarokon. Előfordult, hogy  kollégiumokban vagy iskolákban kellet bolhairtást végezni. Bolhairtást sokan próbálják házilagos módszerekkel végrehajtani. A várt eredmény azonban  rendszeresen elmarad. A bolhák gyorsan szaporodnak csípésük igen kellemetlen viszkető érzést okoz. Ne várjon a csodára forduljon   bolhairtó szakemberhez és megszabadulhat ezektől a vérszívó rovaroktól. Szakszerű bolhairtást csak erre feljogosító végzettséggel rendelkező bolhairtó ( rovarirtó ) szakember végezhet. Mire kell felkészülni a bolhairtás előtt ? A bolhával fertőzött területet és annak környékét teljes egészében permetezéssel kezelni kell. Ezért a berendezési tárgyakat, esetlegesen bezsúfolt dobozokat úgy kell meglazítani, hogy a terület a legoptimálisabb felületen kezelhető legyen. Mivel a permetezés a padlószint egészén történik, ott a permetlének be kell száradnia. A felkészülésnél úgy kell megszervezni a programot, hogy a kezelt területre a permetezés után nem lehet bemenni kb. 2-3 órára. Ez idő elteltét követően a területre visszatérve is van teendő, alapos porszívózás szükséges, vizes felmosás viszont tilos !

 

Vissza a bolhaírtás fő oldalára

[Bolhairtás indokai ]  [ Ki végezhet bolhairtást? ]  [ Mit kell tenni bolhairtás után? ]   [hogyan rendelhet bolhairtást ]  [Hogyan végezzük a bolhairtás]   [kutyák bolhamentesítése ]  [bolhairtás porszívóval ]  [régi de bevált módszer a bolhairtáshoz]

 


 

 

 

 

 

 

Bolhairtás Budapest, BOLHAIRTÁS Érd, BOLHAÍRTÁS Budakeszi, BOLHAIRTÁS Diósd,  BOLHAÍRTÁS Tárnok, BOLHAÍRTÁS Szolnok, BOLHAÍRTÁS Vác, BOLHAIRTÁS Székesfehérvár, BOLHAIRTÁS Tárnok,  BOLHAÍRTÁS Martonvásár, BOLHAIRTÁS Halásztelek, BOLHAÍRTÁS Budaörs, BOLHAÍRTÁS Százhalombatta, BOLHAÍRTÁS Maglód, BOLHAIRTÁS Vecsés, BOLHAÍRTÁS Biatorbágy, BOLHAÍRTÁS Alsónémedi, BOLHAÍRTÁS Kecskemét, BOLHAÍRTÁS Balaton.