Ki végezhet bolhairtást?

Bolhairtás e-mail  Tel: 20 2374592

 Bolhairtást üzletszerűen csak vizsgázott rovarirtó szakember  végezhet. Kártevőirtó cég vezetését is csak megfelelő végzettséggel rendelkező gázmester láthatja el. Cégünk rendelkezik mindazon szakképesítésű munkatársakkal akik ezen tevékenységet folytathatják. Rendelkezünk továbbá azon eszközökkel és irtószerekkel ami a bolhairtáshoz elengedhetetlen. A bolhairtáshoz felhasználható szerek jegyzéke megjelenik a erre vonatkozó rendelet mellékletében mely tájékoztatja  a szakembereket a rendelkezésükre álló irtószerekről és felhasználási  módjáról. (tárolásáról ,szállításáról, vásárlásáról) Ezeket az előírásokat szigorúan be kell tartani! 

Miért a  kell  a szakemberrel végeztetni a bolhairtást?  

 Először is azért mert házilagos módszerek általában hatástalanok. A jó szakember biztosan kiválasztja és alkalmazza a leghatásosabb ugyanakkor a környezetét  nem veszélyeztető hatóanyagú bolhairtó szert. Maradéktalanul tisztában van az ide vonatkozó jogszabályi előírásokkal. Ezt a munkát végző munkatársunk időszakonként továbbképzésekre jár.( a rovarirtó szakmában ez kötelező) Itt ismerkedik meg a legújabb és korszerű technológiákkal. Az ő munkája garancia a bolha probléma megoldására. Húsz év tapasztalatát kamatoztatja a bolhairtás során.   

Betartását az ÁNTSZ mint hatóság ellenőrzi. Képesítéssel nem rendelkező cég vagy magánember nem vásárolhat ezekből a bolhairtó szerekből .  A rendelet előírja továbbá kiknek kötelező megelőző jelleggel bolhairtást végeztetni minden évben. Bolhairtásra kötelezettek a mozik pályaudvarok, közforgalmú járműparkok stb. A bolhák számára igen kedvező feltételeket  biztosítanak a padozathoz rögzített székek vagy padok melyek igen nehezen takaríthatóak. Ezért fokozott odafigyelést kívánnak a mozik, színházak, autóbuszok vonatok stb.

  [Mit kell tenni bolhairtás után? ] [bolhairtás Budapesten vidéken]  [hogyan rendelhet bolhairtást]   [Hogyan végezzük a bolhairtás]  [ kutyák bolhamentesítése]   [bolhairtás porszívóval ]
régi de bevált módszer a bolhairtáshoz]

Vissza a bolhaírtás fő oldalára