Budapesti bolhairtás oldala;

 

Bolhairtás Budapest

bolhairtás

Tel: 20 2374592 Bolhairtás elérhetősége rovarirtas@vnet.hu

Bolhairtás Budapesten!

Bolhairtás Budapesten Bolhák előfordulási helye az elhanyagolt budapesti bérházak pincéi ahol gyakran fordulnak meg kóbor állatok. A Budapesten a bolhairtás igen gyakori a budapesti házak pincéiben. A bolhák szaporodása ideáli amikor pincék padozata poros. Ez a tény kiváló szaporodási feltételeket biztosítanak a bolhák számára. Tapasztalatunk szerint kóbor álatok hordják be a bolhákat a pincékbe. . A gazdaállat elpusztulását követően elhagyják a bolhák a tetemet és keresik a vérszívás lehetőségét.

A panelépítésű budapesti házak pincéjében is gyakran dolgoztak bolhairtó szakembereink. Ugyanakkor rendeltek bolhairtást színházban, mozikban, pályaudvarokon. Előfordult, hogy kollégiumokban vagy iskolákban kellet bolhairtást végezni. Bolhairtást sokan próbálják házilagos módszerekkel végrehajtani. A várt eredmény azonban rendszeresen elmarad. A bolhák gyorsan szaporodnak csípésük igen kellemetlen viszkető érzést okoz.

Bolhairtás iskolákban Budapest, bolhairtás kollégiumokban Budapesten, Budapesti szálláshelyek bolhairtása, színházak mozik bolhairtása Budapesten

Ne várjon a csodára forduljon bolhairtó szakemberhez és megszabadulhat ezektől a vérszívó rovaroktól. Szakszerű bolhairtást csak erre feljogosító végzettséggel rendelkező bolhairtó ( rovarirtó ) szakember végezhet. Mire kell felkészülni a bolhairtás előtt ? A bolhával fertőzött területet és annak környékét teljes egészében permetezéssel kezelni kell. Ezért a berendezési tárgyakat, esetlegesen bezsúfolt dobozokat úgy kell meglazítani, hogy a terület a legoptimálisabb felületen kezelhető legyen. Mivel a permetezés a padlószint egészén történik, ott a permetlének be kell száradnia. A felkészülésnél úgy kell megszervezni a programot, hogy a kezelt területre a permetezés után nem lehet bemenni kb. 2-3 órára. Ez idő elteltét követően a területre visszatérve is van teendő, alapos porszívózás szükséges, vizes felmosás viszont tilos !

Bolhairtás  a budapesti ingatlanokban és Budapest környező településein is.

Bolhairtás Budapest, Bolhairtó szolgálat Budapesten, Bolha írtás Budapest

 

Vissza a bolhaírtás fő oldalára

[Bolhairtás indokai] ;[Ki végezhet bolhairtást?]    [Mit kell tenni bolhairtás után? ] [hogyan rendelhet bolhairtást ] [Hogyan végezzük a bolhairtás] [kutyák bolhamentesítése [bolhairtás porszívóval ]  [régi de bevált módszer a bolhairtáshoz]